چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ 20 August 2025
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
کد خبر: ۹۲۲۷۴
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:

امروز پس‌انداز دلاری مردم از کل صادرات کشور بیشتر شده

امروز پس‌انداز دلاری مردم از کل صادرات کشور بیشتر شده
بابایی کارنامی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین مسئله و اقدام فوری دولت باید اعتمادسازی با مردم باشد گفت: اعتمادسازی با مردم مهارت نرم دولت است و چندان نیاز به سخت‌افزار و بودجه ندارد.

 

علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز در نطق میان دستور خود گفت: امسال به عنوان سال سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است. دامنه سرمایه‌گذاری در تولید فراتر از سرمایه‌گذاری‌های مالی است و دولت باید زمینه حضور مردم در مدیریت و مالکیت بنگاه اقتصادی و سرمایه گذاری برای تولید را فراهم آورد تا با بسیج همگانی و با رویکرد اقتصادی محقق شود.

 وی ادامه داد: مدنیت اقتصادی و مشارکت مردم در اقتصاد و مردمی شدن اقتصاد راهکارهای قرآنی و دستور قانونی است. اما متاسفانه در سال گذشته به جای جذابیت زدایی از سوداگری‌ها، بر بازارهای سیاه دلالان ارز و طلا رونق بخشیدیم. حال آنکه باید عرصه تولید را جذاب نموده و نقدینگی را به سمت تولید سوق دهیم و پول هوشمند و سرگردان جامعه را به سمت فعالیت‌های مولد هدایت کنیم. در حالی که تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد نیازمند حداقل ۱۵۰ میلیارد دلار است، حدود نیمی از این سرمایه توسط مردم قابل مشارکت و سرمایه گذاری است و امروز پس‌انداز دلاری مردم از کل صادرات کشور بیشتر شده است. لازمه مشارکت مردم در اقتصاد و ورود پس‌انداز خانگی به چرخه اقتصاد، اعتماد مردم به دولتمردان است.

بابایی کارنامی گفت: دولت محترم، پیشنهاد ما تحقق مدنیت اقتصادی است. مهم‌ترین مسئله و اقدام فوری دولت باید اعتمادسازی با مردم باشد. اعتمادسازی با مردم مهارت نرم دولت است و چندان نیاز به سخت‌افزار و بودجه ندارد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی